Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Żabi Dwór

Adres obiektu Jałowcowa 3, 83-311 Ostrzyce
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
4.8
Wyposażenie 4.6
Czystość 4.8
Wyżywienie 4.8
Lokalizacja 5.0
Obsługa 4.6
Zgodność z ofertą 4.8
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 16

 
 

Patka
Dodano: 2015-05-28
Pobyt od: 2015-05-16 do 2015-05-17
 
 
  

Żabi Dwór-nasze wesele. Dla wszystkich, którzy planują i szukają miejsca na swoje wesele, przedstawię naszą opinię na temat tego miejsca. Lokal znaleźliśmy przypadkiem- będąc na kuligu w Ostrzycach.Na tyle nam się spodobał, że wróciliśmy. Wnętrze również przypadło nam do gustu, czyste,zadbane i schludne i co ważne- nigdy nie spotkałam się z lokalem mającym tak sterylnie czyste łazienki - to duży plus. Sala jest przestronna, dowolnie można ustawiać stoły, duży parkiet (nie jest śliski,a przy setce gości miejsca było aż zanadto).Jedzenie jest niesamowite i w ogromnych ilościach,wielki ukłon dla pań kucharek i kelnerek,które błyskawicznie serwowały potrawy.Cena nie jest strasznie wygórowana-190zl/os, razem z poprawinami.I bardzo polecam domowe ciasta, które proponuje właściciel.Do domu zabraliśmy tylko marne resztki;) Nasi goście są bardzo zadowoleni, albo poprostu mili ;) ,ale nasze wrażenia są jak najbardziej pozytywne.Otoczenie pensjonatu też zadbane,przestronny taras, ładny ogród, - fajnie że z dala od ruchliwej drogi. Jedyne nasze zastrzeżenia budzą pokoje, którym przydałoby się trochę farby i jakiś fachowiec;) Śmiało możemy lokalowi wystawić 5+.


 
 

Aneta
Dodano: 2015-01-10
Pobyt od: 2014-02-14 do 2014-02-16
 
 
    

Byłam tam na walentynkach 2014, było cudownie. Masa osób, świetne jedzenie a zabawa niesamowita. Doskonała atmosfera i obsługa. Polecam z całego serca :)


 
 

Panna Młoda
Dodano: 2015-01-07
Pobyt od: 2014-09-05 do 2014-09-05
 
 
    

Nie rozumiem tak podłych opinii, a już tym bardziej podpisywania się anonimowo. Jeśli ktoś z gości nie był usatysfakcjonowany mógł zwrócić uwagę parze młodej, podpisać się na opinii lub zachować ją dla siebie. Osobiście bardzo polecam Pana Krzysztofa i jednocześnie dziękuje za poprowadzenie imprezy.


 
 

Gość weselny
Dodano: 2014-10-02
Pobyt od: 2014-09-05 do 2014-09-05
 
 
    

Witam :) Nie zgadzam się z tą opinią 'Gość Weselny' wiadomo chyba , że jak jest włączona klimatyzacja i po otwierane wszystkie drzwi na zewnątrz to klimatyzacja nie działa .. A po drugie to ten śmieszny DJ bodajże Krzysztof robił kelnerką pod górkę , rządził się jak to by było jego wesele , żenada totalna . To ma być tak a to tak . Jak gra to skacze jak jakiś pajac .


 
 

Gość Weselny
Dodano: 2014-09-28
Pobyt od: 2014-09-05 do 2014-09-05
 
 
 

Byłam w Żabim dworze na weselu i z przykrością muszę napisać, że nie polecam tego miejsca. Obsługa robi łaskę, nie wykazuje zainteresowania gośćmi. Na wielokrotne prośby, że w pomieszczeniu jest gorąco, żebyśmy coś z tym zrobili nie reagowali, okien nie chcieli po otwierać, nie chciało iść się po klucz....koleżanka też biegała z mopem, skoro o niego poprosiła to chyba coś się rozlało?? i ona biedulka wystrojona musiała sprzątać ;-) Jedzenie też nic specjalnego, chce podziękować Paniom Kelnerkom, że mój talerz jeszcze pełny znikał ze stołu jak się bawiło na sali...Jedyne co fajne to lokalizacja. a i nie zapomnijcie ustalic z obsluga czy roznosi wasz alkohol bo mozecie pozniej w momecie wznoszenia toastu sie zdziwic


 
 

Angelika
Dodano: 2014-09-21
Pobyt od: 2014-09-03 do 2014-09-04 IP: xx.25.137.141
 
 
    

Byliśmy tam na Weselu , obsługa bardzo miła , wszystko podane na czas , talerzyki ciągle były zmieniane niczego nam nie zabrakło . Kelnerki uśmiechnięte i tak powinno być a nie ze chodzą jak by pracowały za kare :) a co do alkoholu to trzeba samemu powiedzieć czy ma się kelnera !!! bo skąd mogą wiedzieć kelnerki , że mają roznosić alkohol , one nie są temu winne , ze świadek nie wie , że to w jego obowiązku jest . Polecam to miejsce jak najbardziej i z chęcią tam mogę spędzić kolejne wesele :)


 
 

Teresa i Danusia
Dodano: 2014-07-31
Pobyt od: 2014-07-29 do 2014-07-31 IP: xxx.205.16.100
 
 
   

Cud natury na kaszubach .Kolejny. urlop (jak się da) to tylko w .Żabim Dworze w Ostrzycach.Polecam !!!!!!!!!!


 
 

Alicja i Marcin
Dodano: 2014-06-30
Pobyt od: 2014-06-19 do 2014-06-20
 
 
    

Restauracja " Żabi Dwór" to wyjątkowe miejsce... Piękna, spokojna okolica, czarujący wystrój i przemiła obsługa sprawiły że nasze wesele było takie jak sobie wymarzyliśmy;] Piękna duża sala z klimatyzacją to podstawa dla udanej zabawy. Zgrana obsługa, dzięki której zarówno obiad jak i reszta dań podana błyskawicznie (max.10 min.) ;]] Pokoje schludne i niedrogie. Jeżeli chodzi o potrawy to wszyscy goście byli bardzo zadowoleni, gdyż stoły były pełne dobrego i przede wszystkim świeżego jedzenia. Ogród wokół budynku to piękny plener na zdjęcia sesyjne, dzięki temu nie musieliśmy opuszczać na długo naszych gości - oszczędność czasu i pieniedzy. Wszystko było idealnie tak jak było uzgodnione z szefem. Pozdrawiamy szefa i cała obsługę ;]


 
 

Bozena Wrona
Dodano: 2014-02-02
Pobyt od: 2013-12-28 do 2013-12-02
 
 
    

28.12.2013r. Odbylo sie tu wesele mojej corki. Wszystko bylo przygotowane na najwyzszym poziomie.Jedzenie bylo przepyszne,z wiejskich produktow,swieze,pieknie podane.Wszyscy goscie byli bardo zadowoleni.Wlascicielom i obsludze naleza sie duze gratulacje.Dziekuje za mila atmosfere i cudowne przygotowanie wesele. "' Polecam to miejsce!!!


 
 

Mariola
Dodano: 2013-01-02
Pobyt od: 2012-01-31 do 2013-01-01
 
 
    

Spędziłam tu jednego z najbardziej udanych sylwestrów. Jedzenie z najwyższej półki, elegancka sala, atmosfera doskonała, polecam wszystkim


Opinie 1-10 z 16

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie